Het Vlinder Atelier

Mijn Aanbod

Hier vind je alles over de activiteiten van Het Vlinder Atelier.

Vlinder atelier aanbod

Bosdompelen

Een onderdompeling in het bos, buiten in de natuur. Blote voeten, wind door je haren. Opladen aan wat de natuur ons geeft. We brengen veel tijd door in stilte en ervaren de stilte in onszelf. Om zo weer dichterbij onszelf te komen, bij onze eigen verlangens en dromen. Helemaal opgeladen kom je weer het bos uit. Met een leeg hoofd en een vol hart en mooie inzichten. Als het heel hard regent, stormt of onweert zal het niet doorgaan maar met regendruppels of een bui gaat het wel door.

Praktisch:
Beperkt plek
Kosten 49 euro (btw vrij)
In een bos vlakbij Bergen op Zoom. Op aanvraag kan het ook op een andere plek.
Een bosdompelsessie duurt 4 uur.
Incl. gezonde snacks

12 kleiner

"And into the forest I go to lose my mind and find my soul"

John Muir

Meditatiepost

Een cadeau voor jezelf of om cadeau te geven. Ik creëer een meditatie, speciaal voor jou of de persoon aan wie je dit wilt geven. Door middel van een vragenlijst, een gesprek en intunen. Je ontvangt een mp3 bestand met een persoonlijke meditatie. 

Mijn meditaties kenmerken zich door elementen uit de natuur en zachtheid. als een cadeautje voor jezelf. Er komt een fijn bijpassend muziekje op de achtergrond. Je ontvangt de meditatie als mp3 bestand in de mail zodat je deze altijd en overal bij je hebt. 

  • Pakket Easy Relax: 1 meditatie van 15 – 20 minuten, kosten 49 euro.
  • Pakket Deep Dive: 1 meditatie van max 50 minuten, kosten 59 euro.
  • Pakket Can’t Choose: 1 meditatie van 10 – 15 minuten + een meditatie van 30 – 45 minuten, kosten 69 euro.

Prijzen zijn BTW vrij. Voor bedrijven, coaches, therapeuten etc zijn de prijzen respectievelijk 69, 79 en 89 euro.

Vlinderatelier FbL 6

Review meditatiepost

Matthijs Kettelerij

“Lieve Froukje, ontzettend bedankt voor de mooie mediatiepost! Zo speciaal en persoonlijk. Mooie visualisatie, flow, licht en kracht! Echt voor mij en voor een moment voor mezelf. Tijd die ik nog weleens vergeet maar als ik het wel doe, weet ik dat ik een betere man en vader ben. Zo’n mooi cadeau! Je maakt hem super op jouw eigen manier. Een hele mooie flow en erg professioneel”. 

yoga, meditate, meditation

Online en live meditaties

nature, animals, butterfly

1 op 1 coaching

flowers, mandala, hand

Vrouwencirkels

dandelions, purple glitter, dandelion flower

mooie samenwerkingen

En ook

Live en online meditatie

Elke maandagavond en woensdagochtend geef ik een online meditatie. Elke keer een ander thema. Tevens is het een fijn samenkomen.

1 op 1 coaching

Een liefdevolle schop om liever voor jezelf te zijn op wat voor vlak dan ook? Ik wandel graag met je mee. Ik coach graag buiten in de natuur. De elementen helpen om er echt even uit te stappen, om de zintuigen helemaal open te zetten en om oefeningen visueel te maken. 

vrouwencirkels

Online en live vrouwencirkels waarin we delen, samenkomen, luisteren, zijn, lachen, huilen, spelen. Onze vrouwelijke energie omarmen

“De meditaties van Froukje zijn elke maandag weer een kadootje waarbij ik vrij mag dromen en de mooiste reizen maak in mezelf. Het is een vast moment voor mezelf waarbij ik echt even helemaal niks hoef. Het meest bijzondere vind ik de heldere inzichten die ik krijg, dat had ik niet verwacht. Froukje neemt uitgebreid de tijd voor de vrouwen die aanwezig zijn waardoor er een rustige energie is die als een veilige cocon voelt waarin je volledig jezelf mag zijn. Ook voor de meditatie neemt ze de tijd en ze voelt elke keer goed aan waar de behoefte ligt van de vrouwen. Ze gebruikt altijd elementen uit de natuur die voor mijn gevoel de visualisatie versterken en daarna ook werken als reminder in het dagelijks leven. Froukje is een hele lieve, zachte vrouw met een krachtige energie die ze inzet om je te helpen om vanuit jezelf te stralen. Een meditatie van Froukje is niet gewoon zitten en luisteren. Het is een reis in jezelf waar je helderheid, kracht en energie van krijgt".

Katja Both