Het Vlinder Atelier

meditatiecursus Meditatiebloei

Tijdens de online meditatiecursus Meditatiebloei, neem ik jou mee op reis om jouw eigen meditatie ritueel creëren, op de manier die voor jou past, goed voelt en vol te houden is. Je gaat voelen & ervaren wat meditatie met je doet. En hoe je dit voor jezelf in je dagelijkse leven in kunt zetten.

Investering is 149 euro voor 5 avonden van 2 uur inclusief 1 op 1coachgesprek (online of live) om jouw meditatie ritueel te verdiepen. Ook zit er elke sessie een werkboek bij met inspiratie, intuïtieve oefeningen & tips. 

 

start donderdagavond 27 mei!

Details

* Online cursus
* Met andere vrouwen
* 5 avonden van 2 uur
* incl. 1 op 1 online/live coachgesprek.
* incl. werkboek met intuïtieve oefeningen van Het Vlinder Atelier
* investering: 149 euro.

Vlinderatelier FbL 11

juist als...

Je een drukke mama bent, je een voltijdbaan hebt, je een vol leven hebt. Juist dan is een moment voor jezelf goud! En ook als je mediteren maar zweverig vindt. Juist dan! Je gaat namelijk op een zachte manier voelen welke manier bij jou past. En we beginnen natuurlijk gewoon bij het begin.

reviews over de meditatiecursus

“"De meditaties van Froukje zijn een cadeautje waarbij ik vrij mag dromen en de mooiste reizen maak in mezelf. Het is een vast moment voor mezelf waarbij ik echt even helemaal niks hoef. Ik hoef alleen maar te voelen hoe het met mij gaat. Het meest bijzondere vind ik de heldere inzichten die ik krijg, dat had ik niet verwacht. De visualisaties geven mij elke keer een boodschap waar ik wat mee kan. Hierdoor groei ik in het luisteren naar mijn intuïtie en groeit mijn vertrouwen in het lopen op mijn eigen pad. ”
Vlinderatelier FbL 9
"Froukje is een hele lieve, zachte vrouw met een krachtige energie die ze inzet om je te helpen om vanuit jezelf te stralen".
"Froukje neemt uitgebreid de tijd voor de vrouwen die aanwezig zijn waardoor er een rustige energie is die als een veilige cocon voelt waarin je volledig jezelf mag zijn. Ze gebruikt altijd elementen uit de natuur die voor mijn gevoel de meditatie versterken en daarna ook werken als reminder in het dagelijks leven."
\

contact met mij opnemen: