Het Vlinder Atelier

Over mij

Hai ik ben Froukje,

Ik ben mama van Kasper en Tobin en al heel lang samen met mijn lief. In 2020 heb ik Het Vlinder Atelier opgericht. Na jaren in de commerciële sector te hebben gewerkt ben ik voor mezelf gestart. De vrijheid, de touwtjes zelf in handen hebben, mijn passie volgen. Het voelt zo goed maar soms ook doodeng. Een mooie reis vind ik het. Mijn 1e meditatie ervaring was tijdens mijn schoolexamen tijd. En tijdens ons kinderwenstraject heb ik hier ook veel aan gehad. Voor mij is meditatie een manier om zelf aan touwtjes te trekken. Ik sta echt niet alleen maar op de berg maar soms ook letterlijk in de modder. Meditatie helpt me weer terugkomen bij mezelf, even voelen hoe het met me gaat. Verwonderen. En dit wil ik graag overdragen. De wereld mooier maken.

Wat leuke weetjes: Ik houd van regen, blote voeten, modder, mediteren, moestuinieren, dansen, yoga en mijn mannen!

P1150364

Ik geef jou een liefdevolle schop onder je kont om liever voor jezelf te zijn

Froukje

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? online of in het echt kennismaken Met een bakje koffie of thee?

Mijn visie en missie

Ik wil de wereld mooier maken, zachter maken, eerlijker, liever en groener. Met mijn energie kan ik mensen laten stralen. En hiermee wordt ik ook zelf weer geïnfecteerd. Een sneeuwbaleffect waarmee verbinding gecreëerd wordt. In mijzelf, in een ander en met elkaar. Ik voel een sterke verbinding met de aarde, met de planten en de dieren. Ik voel me een earthkeeper en ik geloof ook dat vrouwen een belangrijke rol spelen in het zorgen voor de Aarde. Daarom noem ik mezelf een ecofeminist.

Mijn verhaal

Mijn 1e meditatie deed ik toen ik eindexamen deed op de middelbare school. Toen wij een kinderwens hadden en dit niet vanzelf ging (PCOS) ben ik me hier verder in gaan verdiepen. Het was heel fijn om in deze tijd zelf ook touwtjes te trekken, handvaten te hebben die mij hielpen met dit alles om te gaan. Ik heb veel magische momenten meegemaakt en nog steeds. Het huis waar ik nu in woon heb ik voor me gezien tijdens een meditatie. En ik blijf me ontwikkelen, ik blijf vallen en opstaan. Zoals het leven is. Elke keer pel ik weer wat laagjes af. 

Mijn droom

Mijn droom is een wereld waarin we elkaar allemaal zien voor wie we zijn, zonder oordeel en label. Elkaar echt oprecht zien. We hebben meer gemeen dan we vaak in 1e instantie denken. Ik help graag mee met verbinding creeren. Ik droom ook van een volkswagenbusje en daarmee met mijn gezin rondreizen door Europa en mooie projecten opzetten. Ik droom van leven in verbinding met de natuur, de aarde. In verbinding met de elementen en de seizoenen. En ik droom van een mooie wereld, waarin we lief zijn voor elkaar, ondanks verschillen, elkaar omarmen en luisteren. 

mijn ervaring & manier van werken

Naast 2 hele leuke studies (Culturele Antropologie en Internationaal Toerisme) doe ik veel aan zelfontwikkeling. In 2018 heb ik de Gelukscoachopleiding bij Heart4Happiness afgerond en in 2020 heb ik een meditatie training gevolgd. Ook heb ik een mindfulness training, Reiki 1, verschillende retraites in binnen- en buitenland en workshops gevolgd.

Ook heb ik twee jaar een Moderne Medicijnvrouw reis gemaakt bij Anne – Vuurvrouw. Deze jaartraining voelt als een grote initiatie, een grote reis. Daarnaast zijn mijn kinderen en de natuur mijn spiegels. Ik leer van de regen, van boos worden, van de elementen en mijn (moes)tuin. Ik mediteer zelf elke dag. Tijdens mijn meditaties en bosdompelen gebruik ik vaak rituelen, edelstenen, de seizoenen, natuurcoaching, gedichten, intuïtieve oefeningen, muziek en veel elementen uit de natuur. Ik laat mij inspireren door mindfulness, spiritualiteit, het sjamanisme, chakra’s, de natuur en het heksenpad. En ik volg regelmatig zelf een training op dit gebied. Dit blijft een reis die nooit stopt, gelukkig!

Mijn manier van werken is intuïtief, kwetsbaar, eerlijk, warm, liefdevol, speels, open, authentiek en zacht.

"Let your light shine"

Nog wat leuke weetjes