Het Vlinder Atelier

Reviews

“Meditaties van Froukje brengen me altijd naar binnen, in mezelf en naar de rust. Het zijn momenten in de week waar ik echt naar uitkijk. Froukje neemt me mee in haar meditaties, maar óók in haar verhaal, haar inspirerende en liefdevolle gedachten, belevenissen en hersenspinsels. Zelfs op afstand (digitaal) blijft die energie en verbinding zó fijn voelbaar. Froukje straalt warmte uit en laat voelen dat iedereen welkom is. En dat alles in jezelf welkom is. Meer kun je iemand (jezelf!) eigenlijk niet geven.”
Maike
"De meditatieavonden van Froukje geven me rust en zijn een anker geweest in een tijd die alles aan het wankelen bracht. Froukje is heel toegankelijk en geeft je het gevoel dat alles 'goed' is. Dat vond ik heel fijn als 'meditatie-beginneling'. De meditaties zijn heel afwisselend, waardoor je steeds weer andere kanten van het mediteren (en van jezelf) ontdekt. Het geeft mij ruimte in mijn hoofd en in mijn lijf. Een verrijking!"
Joyce
De meditaties van Froukje kwamen voor mij op een perfect moment op mijn levenspad. Herstellende van een burn-out, was dit wat ik nodig had om dichter bij mezelf en mijn lichaam te komen. Weer te voelen en weer in mijn kracht te komen. Froukje begeleidt haar meditaties op haar eigen fijne manier met een fijne stem, op een prettig tempo. De ene keer gericht op ademhaling, de andere keer gericht op verbeelding en levensmissie. Op een down-to-earth manier laat ze je tot een diepere laag in jezelf komen.
Jouke
\
” Froukje heeft op een heel persoonlijke wijze mij op verschillende manieren naar mezelf laten kijken. Het heeft mij geholpen uit te zoomen en verbindingen te leggen zonder daarover te oordelen. Loslaten en niet overal iets mee moeten. Naast een aantal bewustzijns-oefeningen heeft ze me meegenomen in simpele mediatie oefeningen die gericht waren op het ‘zijn’. Ik heb de sessie als heel prettig ervaren en heb er nog lang profijt van gehad. Het is fijn om met iemand te praten en een aantal handvaten te ontvangen. Ik ben Froukje heel dankbaar dat ze zoveel tijd en energie geeft en dit vanuit een heel mooi eigen gevoel brengt.
Lieke na een coachingsessie in het bos
Vlinderatelier FbL 9
"Lieve, lieve Froukje, wat een onbeschrijfelijk, prachtig mooi geschenk is deze persoonlijke meditatie. Wauw, de muziek, jouw stem, de visualisaties, de ontspanning, de warmte, de liefde, alles! Ik voel mij ontzettend bijzonder en dankbaar! Je hebt zo'n prachtig talent, je voelt zo goed wat de ander nodig heeft en weet dat in een reis te omschrijven die zo puur en heilig is. Heel erg onder de indruk!"
Jantine over de meditatiepost
\

Review meditatiepost

Matthijs Kettelerij

“Lieve Froukje, ontzettend bedankt voor de mooie mediatiepost! Zo speciaal en persoonlijk. Mooie visualisatie, flow, licht en kracht! Echt voor mij en voor een moment voor mezelf. Tijd die ik nog weleens vergeet maar als ik het wel doe, weet ik dat ik een betere man en vader ben. Zo’n mooi cadeau! Je maakt hem super op jouw eigen manier. Een hele mooie flow en erg professioneel”. 

“De meditaties van Froukje zijn elke maandag weer een kadootje waarbij ik vrij mag dromen en de mooiste reizen maak in mezelf. Het is een vast moment voor mezelf waarbij ik echt even helemaal niks hoef. Het meest bijzondere vind ik de heldere inzichten die ik krijg, dat had ik niet verwacht. Froukje neemt uitgebreid de tijd voor de vrouwen die aanwezig zijn waardoor er een rustige energie is die als een veilige cocon voelt waarin je volledig jezelf mag zijn. Ook voor de meditatie neemt ze de tijd en ze voelt elke keer goed aan waar de behoefte ligt van de vrouwen. Ze gebruikt altijd elementen uit de natuur die voor mijn gevoel de visualisatie versterken en daarna ook werken als reminder in het dagelijks leven. Froukje is een hele lieve, zachte vrouw met een krachtige energie die ze inzet om je te helpen om vanuit jezelf te stralen. Een meditatie van Froukje is niet gewoon zitten en luisteren. Het is een reis in jezelf waar je helderheid, kracht en energie van krijgt.
katja